پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو
به گزارش شبنم همدان به نقل از بیتوته : در فصل زمستان که دسترسی به لبوی تازه است .لبو را پوست کنده و خوب شسته سپس حلقه حلقه کنید . لبو را بپزید و آب تغلیظ شده ی آنرا در قالب کوچک یخ ریخته و پس از انجماد در ظرف درب داری در فریزر نگهداری کنید تا چند ماه قابل استفاده است .
برای تهیه پودر لبو آن لبو را پس از پوست کندن خوب شسته و با کارد برشهای نازکی به لبو بزنید و روی بخاری یا توسط دستگاههای میوه خشک کن حرارت داده تا خشک شود سپس آسیاب و بعد الک کنید و پودر آنرا در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که لازم بود مثل زعفران مقداری از آنرا در آب جوش ریخته و یا دم بیندازید و استفاده کنید .
انتهای پیام/ص
پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو پودر لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو آب لبو