مواد لازم
مواد لازم سس:
طرز تهیه
1. ابتدا راسته یا فیله گوساله را به صورت نواری (بیفاستراگانفی) خرد کنید. سس ها را با روغن زیتون مخلوط کنید، تکه های گوشت را داخل آن بخوابانید و به مدت یک روز در یخچال قرار دهید. بروکلی را به مدت 3 دقیقه در یک قابلمه حاوی آبجوش ریخته و سپس آن را خارج کنید و به مدت 3 دقیقه در آب یخ قرار داده و خارج کنید . بروکلی ها را داخل یک سبد مناسب بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
2. حالا گوشت و بروکلی را ترجیحا داخل تابه چدنی با مقدار کمی روغن به مدت 5 دقیقه تفت دهید. بعد از 5 دقیقه سس زیر را آماده کرده، به آن اضافه کنید.
طرز تهیه سس
در یک تابه سیر را در مقداری روغن تفت داده و سپس آب مرغ را به آن اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب مرغ، نشاسته را در کمی آب حل کرده و به آب مرغ اضافه کنید تا غلیظ شود و در انتها یک قاشق سس صدف را به آن اضافه کنید.
دیدگاه شما